Nieuws

Op zoek naar een nieuwe thuis...

Datum: 
Friday, May 5, 2017

 
Wij zijn af en toe op zoek naar nieuwe families voor het plaatsen van onze teefjes die in pensioen zijn. Zij verdienen het namelijk om lekker verwend te worden. Ben jij op zoek naar een enthousiaste en zotte vriendin om mee te spelen en te gaan wandelen? Hou je van neuskunst op jouw ramen of een liefdevolle lik in het gezicht? Neem dan contact op via info@valdetroya.be. Wij stellen het erg op prijs indien je in de mail jouw thuissituatie omschrijft en ons laat weten of je ervaring hebt met Boxers.

Atibox 2016 Slovenië (World Boxer Show)

Datum: 
Monday, May 23, 2016

 
Op zaterdag 21 en zondag 22 mei ging Atibox, de Wereldshow voor de Boxers, door in Slovenië. Otje de Val de Troya behaalde daar een mooie "zeer goed" in de klasse van de jonge gestroomde teven. Het was een zware klasse met 42 honden tussen de 12 en 18 maanden en Otje was een van de jongsten. We zijn dan ook heel tevreden met de positieve commentaar van de keurmeester.

Jongehondendag Boxerkringgroep Rotterdam-Zuid

Datum: 
Sunday, April 24, 2016

 
Op zondag 24 april 2016 ging de Jongehondendag van Boxerkringgroep Rotterdam-Zuid door. Een leuke show voor de jongsten en de oudsten. De keurmeester van dienst was Ingmar Sioen, een Boxerman in hart en nieren. Oscar en Otje De Val De Troya (Ch. Sat'Elit Gladiator x Prussia Del Alminar De Daimalos) behaalden er beiden een mooie 2e plaats in hun groep.

Luxemburg Dogshow

Datum: 
Saturday, March 26, 2016

 
Otje De Val De Troya (Ch. Sat'Elit Gladiator x Prussia Del Alminar De Daimalos) behaalde uitmuntend in de jeugdklasse tijdens de 92e Luxemburgse Dogshow op zaterdag 26 maart 2016.